Чугунени радиатори и вани

Привет от “Феникс Инверс” ООД.

В много домове все – още се използват за отопление старите чугунени радиатори, които някога са вършели много добра работа. В сегашните условия обаче има много по – успешни алуминиеви предложения, които пестят разходи и отопляват по – добре. Много хора се въздържат от инвестиция в нов модерен радиатор, без да съобразяват че старият им чугунен радиатор може да донесе доста пари ако бъде предаден за скрап.

Един чугунен радиатор може да тежи до 300 килограма, което значи нелоши приходи.
Подобно е положението и със старите чугунени вани – те също могат да донесат известни средства, които ще помогнат за закупуването на нова модерна вана. Нашата фирма за изкупуване и преработка на скрап “Феникс Инверс” ООД предлага най – добри цени за изкупуване на стари чугунени радиатори, вани и прочее.

бутони към социални мрежи

Етикети: , ,

2 коментара по “Чугунени радиатори и вани”

  1. Цена за чугунени радиатори казва:

    Здравейте имам два чугунени радиатора състоящи се от 14 и от 9 глидера. Намират се в София, срещу хотел Плиска. За каква цена ще ми ги изкупите от адрес?
    Поздрави

  2. Заинтересована казва:

    Здравейте! Изкупувате ли чугунени радиатори и стара техника от адрес от София? Също така какви цени предлагате, тъй като от сайта Ви не може да се добие никаква информация.
    Поздрави!

Вашият коментар